Usch!

Grannarna är bortresta + jag leechar järnet = inget internet

Men nu är jag hos papi som fixat trådlöst, go pappsen!

Orkar inte skriva något, pusshej.

Hjärnan är en väldans rolig sak.

Jag har kommit på att ibland så fantiserar jag lite för mycket. Skorpion till trots så har jag väldigt mycket fisk i mig. Hehe, insåg just att det där låter jätteskumt om man inte kan så mycket om horoskop...
     I alla fall så tycker jag att det är jättekul att gå och fantisera om allt, verkligen allt. Oftast är det om hur jag bråkar på någon, därav att mina utbrott blivit färre, jag tar ut ilskan på min egen hjärna. Fan heller att jag behöver anger management, fuck that.
     Men det är ändå lite konstigt att jag kan bli arg över grejer som inte ens har inträffat, t.ex. bråk eller något annat. Lite intressant att man liksom kan lura hjärnan på det sättet.



Och du, Gamern, det där om Pippi var inte såå random. Bara lite.

Idioti på hög nivå

Morsan gjord'et igen.
     Hon brukar säga att hon valde humanist på gymnasiet och sedan blev lärare bara för att alla sa åt henne att plugga natur och bli läkare, trots att det faktiskt var läkare hon ville bli. Hon gjorde alltså så bara för att göra tvärtemot vad alla sa åt henne att göra.
     Ca 25 år senare gör hon samma sak mot mig, förutom att jag inte är lika puckad som hon och förstör hela mitt liv bara för att göra tvärtemot alla andra. Men nästan.

I trean ska man välja en fördjupning, det finns fyra (tror jag) att välja mellan:
  • Natur
  • Samhälls
  • IT
  • Media
Jag tänket inte läsa Fysik B *hurven*, så Natur är ju uteslutet. Samhälls likaså, YUCK! Och jag har aldrig varit säskilt intresserad av programmering och sånt heller, så IT är ju uteslutet det med, vilket bara lämnar MEDIA kvar <3

Då kan man ju tro att morsan ska tycka att det är en alldeles utmärkt idé, jag har alltid varit kreativ av mig och jag älskar allt som är estetiskt (knappast allt, men, you get the picture). Men vad säger morsan? Jag ska återge konvesationen som tog rum vid vårat fullsmockade matbord med diverse äckliga småglin och puckon. Vi hade då snackat lite om det här med utbildningar och sånt skit och jag sa att jag förmodligen inte kan gå medicin eftersom jag är fysiskt oförmögen att plugga och man måste läsa Fysik B om man ska ha behörighet.
     Ungefär såhär gick det:

Jag: Jag ska nog gå media i trean
Morsan: *fnys*

Fnys...fnys? F-N-Y-S? FUCKING JÄVLA FNYS? Fan heller, jag har bestämt mig: MEDIA IT IS!
     Förresten så är det morsans fel att jag var sur mot mormor ;______;

Grattis morsan, du har lyckats levla upp dig ännu en gång.

Var dag

För varje dag som går blir jag mer och mer säker på att den här bloggen blir mer och mer värdelös, jag tror fan inte ens att Hurtbullen läser den längre ._. men skitsamma, jag har inte hjärta att radera den.

Sitter just nu och ritar med min fina lilla söta underbara tablet, jättefint blir det. Förutom att jag inte får till benen på tjejen jag ritar, och att jag inte har någon aning om vad hon ska ha för kläder... hon kanske helt enkelt får näcka, vem vet. Det är ändå bara en skiss än så länge.



HAHA, hade ju tänkt posta det här också, men jag råkade fasta med lite annat >w< heh.
     BUSKORV!

It can only get better

Bra dag idag vill jag lova. For hem till Gamern efter maten och vi såg på en film (Lazarus child..tror jag), åt popcorn och drack julmust:) Vi lekte med hennes superduperübermegagulliga vovve Bamse, och jag måste påpeka att jag verkligen ogillar hundar i allmänhet, men han är ett undantag. Sen när jag kom hem hade familjen faktiskt bakat lussebullar *MUMS* Lite tråkigt bara att de inte frågade om jag också ville göra .__.


Btw så borde jag nog ge upp bloggpseudonymerna, det är ju ändå bara Hurtbullen som läser skiten. Fattar inte ens varför hon gör det, det är ju inte som att jag skriver om något intressant. Vill man läsa något intressant slår man ju upp senaste numret av Illustrerad vetenskap eller Allt om historia, det är intressant det. Det stod faktiskt om en massa häftiga grejer, som t.ex. varför havsanemoner definieras som djur och något om personligheter.
     Jag önskar att jag var en häftig och rolig bloggare, som en bloggosfärens Pippi. Jag ska ha en apa, häst och villa. Och en kappsäck full med pengar sitter ju inte fel den heller. Fast Tommy och Annika klarar jag mig utan, jag har ju Hutbullen, Gamern m.fl. vem behöver Tommy och Annika liksom? De är bara äckliga snyltare. Och så ska jag ha en pappa som är negerkung på kurre-kurre-dutt-ön! Det skulle vara kul.


LEDIG!

Hurtbullen hade måttligt med PMS idag, hon skällde till och med på mig o___o fast sen efter lunch hade hon lugnat ner sig lite, hon kanske bara var lite hungrig? Vem vet liksom, inte jag i alla fall.
     Vi började se Sleepy Hollow på svenskan, vet inte riktigt varför, men jag klagar antagligen inte. Vem säger nej till Johnny Depp liksom? Sen var historian inställd och vi lyckades få ledigt från franskan också vilket betyder att jag slutade efter matten och börjar inte förrän på måndag <3<3<3 (eftersom jag är ledig imorgon dåra)

MMM, älskar mitt internet just nu. Hade tänkt se klart First Kiss men det bara krånglar ._.

Bloggkrångel

Bloggen krånglar, som vanligt. Säg någon gång den inte gör det liksom? Näe, just det, det var väl det jag sa.

Lovade just systeryster att jag ska följa med henne och leverera en salami borta på villaområdet (osmart) för att vi ska se klart Gake no ue no Ponyo efter (smartare). Hon ska dessutom följa med mig och shoppa klänning på fredag då jag är ledig (!) för att idrotten är inställd (YEEES) och vi fick läxa på engelskan. Det går att tjata sig till allt.


Dr House

Såg klart Hana Kimi special med lillasyster, sen började vi se på Gake no ue no Ponyo (Ponyo on a cliff). Ghiblis nyaste.

Men nu ska jag se på House, kanske uppdaterar senare.
. . . eller inte.

Hana Kimi SPECIAL!

ÅÅÅÅÅHH, har sovmorgon <3 så jag kan äntligen se Hana Kimi Special som jag har väntat på hur länge som helst. Har ju redan sett finalen av Hana yori Dango, men jag visste inte att Hana Kimi sp hade kommit med subs <3<3<3

Morsan ringde och mms:ade nyss, hon har tydligen hittat några klänningar i någon affär i up2. Den första var inte så fin, svart med stora röda rosor och inte så fin modell, men jag sa att jag ska gå och kolla på dem idag. Jag måste kolla på Kii också, en desperat person har inga gränser liksom.

Första December

Kom nyss hem från stan. Det finns fan inga värda affärer i den här stan alltså, inga! Jag letade hur länge som helst och jag hittade ingenting som inte såg ut som allting annat ;____; alla klänningar nuförtiden är korta och utan axelband (möjligtvis spaghettiband) och finns i blått, lila och svart. Woho. Vilka valmöjligheter jag har. Den svarta går ju bort, mamma tycker inte att det passar sig med en svart klänning på ett bröllop, men vafan.. vad ska jag annars ha liksom?

Hungrar ihjäl, men jag ska lyssna lite på min ljudbok innan jag äter. Spaghetti blir det *MUMMA*
. . . och bacon.
Jag fick nästan hurven när jag tänkte på bacon, nästan.

RSS 2.0