Nämen, sepåfan

Det är så konstigt, helt plötsligt från ingenstans har folk börjat kommentera. Jag har ju helt ärligt fått fler kommentarer på en vecka än vad jag har fått under bloggens hela, dock väldigt korta, liv. Och det är inte ens en massa skitkommentarer som bara är reklam för någon annan jävla blogg, utan typ.. kommentarer.
     Lite kul tycker jag ju.

Om det fortsätter så här så kommer jag definitivt vara större än alla andra bloggerskor tillsammans, och då blir världen MIN!
*MUAHAAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHAHA*





Hur fan hittade ni mig förresten?

"Ich habe mucho hunger"

Jag hade ju tänkt skriva något värt, men hungern har tagit över min hjärna. Eller så kanske jag har sett för mycket Top Model ^^ det kan ju aldrig vara bra för hjärnkapaciteten liksom.



Ja, jag råkar tycka att cyberlox och dreads och massa coola hårgrejer är jättecoola.

SPAM

Och inte spam som i canned ham utan spam som i.. spam.

Jag kom på två ytterst viktiga saker som jag måste nämna innan jag dör (heh) och som inte platsar i inlägget jag skrev för ungefär precis 2 minuter sedan:
  • Jag ska se Grey's Anatomy om fem minuter (som för övrigt är wordplay på boken Gray's Anatomy)
  • (denna punkt borde varit med i tatueringsinlägget, men sprolla) Ordet tatuering kommer från Maorins tatau som betyder slåendes/bankandes.
Väldigt viktiga saker alltså.
     Nu blire fika och Grey's ♥

Är det verkligen..? Jo..det är ett seriöst inlägg!

Oj, det kom nästan några små tårar i ögonen när jag rotade igenom gamla meddelanden på apa. Ojojoj, vad jag har bråkat med folk, och ändå var det inte ens från hälften av alla bråk, det vet jag. Men jag hittade några väldigt fina kärleksförklaringar mellan mig och Duffy, haha. Jag kan knappt fatta att jag 'bara' känt henne i vad-blir-det-nu.....typ fem år. Och mina älskade tjejor i klassen har jag fan bara känt i ett och ett halvt, kan ni fatta? Det är ju helt jävla insane.
     Jag kommer inte ens ihåg hur mitt liv såg ut utan er ♥ (jag drar en Madde med hjärtana) ojojoj, fin-fina flikkor. Men jag menar, hur såg mitt liv ut innan gymnasiet, innan tjejorna? Jag kommer fanimej inte ihåg längre...

Men med tanke på all jävla skit man fick stå ut med i högstadiet så är det väl lika bra. För just nu känner jag att mitt liv är rätt så bra, förutom några smärre missöden och Den Ständiga Tröttheten. Men det är verkligen bra just nu, tror fan aldrig att jag har gått så länge utan att bråka med alla mina närmaste kompisar, så jag tror nog att jag ska fira det.
     SPONTANTÅRTA TJEJOR! Snart sportlov ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥ = tjejkvällar heeeeela tiden :)


Jag insåg just en sak: Jag har känt tjejorna i över ett och ett halvt år nu (snart två ♥) och vi har aldrig bråkat O___O det är nästan så man undrar om det verkligen är hälsosamt att inte bråka på så lång tid? Fast i och för sig så tar jag ju ut bråket på annat håll, systeryster, och det har ju inte varit helt fridfullt. Vi bråkade ju faktiskt med en viss person som vi nog kan kalla THora, inte som i den heliga judiska skriften då.. fast det stavas kanske Tohra..?
     För mycket svammel, detta skulle ju vara seriöst.
Lyckades jag?

The first step is denial


Ooops.

Helvetes jävla fysikprov imorgon = jag måste plugga

Fast, surprise, jag vill inte.
Men det är faktiskt mycket mycket roligare att sitta och titta på tatueringar ♥♥♥

Jag vill vara arton ._.

Fy skäms på mig

Egentligen så borde jag sitta och plugga järnet just nu, jävlahelvetesfittfysikprov på onsdag, men det är ju mycket roligare att sitta och bli galen på min layout istället. Jag försöker få till en fin liten flikmeny, och det går rätt så bra faktiskt. Men det krånglar lite och jag orkar inge mer, så nu ska jag nog plugga.. eller sticka? Morsan håller på att göra en filt eller något av alla gamla garnrester vi har liggandes, så vi stickar fyrkanter och sen ska hon sy ihop dem. Lite som ett lapptäcke, fast i garn då.

Det här är bara svammel, men skitsammmmmammmamammmmamammamamammmmmamaaaaaaaARRGGGHHHH!
jag.HATAR.fysik.

Banankontakt är din kontakt

Jag har ont i magen. Fast det är som inte fan-vad-ont-det-gör-ont i magen, utan mer dålig-känsla-ont i magen.
Jag har ont i magen ._.

TABU eller ej..

Egentligen borde jag ha skrivit det här inlägget i lördags eller så, men jag har varit alldeles för upptagen med att sova denna helg (som alla andra).

För nu är det ju så, att det råkade vara alla hjärtans dag i lördags - en helgdag som jag för övrigt tycker är helt värdelös och alldeled för kommersialiserad, men det hör ju inte riktigt hit. - och då kom jag att tänka på det där med kärlek, otippat i know. Men allt det här snacket om huruvida homosexuella ska få gifta sig eller inte satte igång kugghjulen. Om man tycker att homosexuell kärlek är okej, hur kan man då tycka att t.ex. pedofili eller incest är tabu? Kärlek är ju kärlek eller hur? Och argumentet "homosexualitet är onaturligt" håller inte.

Jag tycker att alla ska få älska vem de än vill älska (haha! Som om man väljer...), för det är ju faktiskt så att man inte väljer vem man älskar och inte. Inte jag i alla fall. Och visst, jag kan definitivt inte utgå från mig själv som normen, men vad jag vet så kan de flesta inte bestämma vem de ska älska. Och om man då råkar älska någon som råkar vara av samma kön, eller tillhöra samma familj, vilka är då vi att säga att det är fel?

Men visst, jag förstår. Många av de par man har hört talas om när det handlar om incest har skaffat barn, och det kan jag tycka är fel, för det om något är emot naturen. För då har de ju påverkat någon annans liv, och oftast på ett negativt sätt då inavel kan orsaka alla möjliga handikapp.
     Och pedofili, ja. Hur ska en treåring kunna veta om de älskar någon..? Men många reagerar ju också på om det är jättestor åldersskillnad på ett par, varför egentligen? Varför reagerar man, det ska väl bara vara naturligt om två människor älskar varandra att de är tillsammans? Så länge de inte påverkar någon annans liv.

Så var går egentligen gränsen för vad som är tillåtet och vad som är tabu?




Läste just detta. Oh.My.God.


Blogg.se kan ta sig

Helt ärligt, ibland tycker jag bara att blogg.se kan ta och stoppa upp något i mumindalen. Jag blir så jävla irriterad på att det alltid är en massa krångel. T.ex. igår när jag kom hem från bion kunde jag inte logga in, great! Jävla skit.

Jag protesterar genom att inte göra en ny layout som jag hade tänkt.
fast det är egentligen för att jag inte orkar.

[Insert any witty comment of choice]

Jag hade faktiskt tänkt blogga imorse efter att morsan väckt mig halv sju och vi sjungit för systeryster, men av någon okänd anledning kunde jag inte logga in. Och jag hade fullt upp med biologiprov och tyskar idag för att hinna blogga i skolan, heh.
     Provet gick inte så jättebra, jag kom på igår kväll ca 23:00 att jag hade biologiprov morgonen därpå och pluggade därför till kl 02.00 då jag var tvungen att avbryta p.g.a. sömnbrist. Jag kände mig ganska så smart, alla har tjatat om provet hur mycket som helst och jag lyckades ändå på något jävla vänster att glömma bort det.

Men morgonen var ändå riktigt fin, jag åt fattiga riddare till frukost <3 Hur fan kan man inte veta vad fattiga riddare är? Det är ju bara något av det godaste som finns på denna ynkliga jord ♥ (Sen blev det sushi till middag *MUMMA*)




Efter skolan var jag tvungen att hem, i 20 fucking minusgrader + en jättetung väska (säga vad man vill om mac, men några lättviktare är de då inte) hela vägen hem till pappsen och fika. Vi hittade gamla teaterfärger och bror gjorde en grymt snygg tribal-tatuering på systeryster, som en abstrakt drake. Han har definitivt en alternativ karriär som tatuerare, enligt mig i alla fall.

Med tanke på att det blir tårta ikväll så kommer jag nog att väga ca 10 kg mer imorgon, men whattheheck, who cares liksom.

Fina lilla krumelur, jag vill aldrig bliva stur.

Jag vill verkligen inte bli vuxen, nu mer än någonsin. Hurfan är det tänkt att man ska veta vad man vill jobba med? Och även om man faktiskt gör det (de lyckliga jävlarna!), hur ska man veta vilken utbildning man ska välja? Det finns typ fem olika utbildningar som är nästan exakt samma sak, så hur i helvete ska man veta skillnaden?

Och vissa saker orkar jag nästan inte ens störa mig på, t.ex. varför man måste ha läst Fysik B, men bara Kemi A om man vill gå Civilingenjörsprogrammet - teknisk Kemi.

När jag blir stor ska jag leva på socialbidrag.
Om det ens finns kvar då ._.

Jag såg ljuset!

Jonathan, jag ser ljuset!

Idag var en väldigt spännande dag, och än är den inte över. Jag blev nästan överkörd på övergångstället när vi var påväg tillbaka efter lunchen, och jag måste få säga att man verkligen får en helt ny syn på livet efter en nära-döden-upplevelse.
     Jag måste verkligen våga skrika åt kärringjävlarna som inte vet hur man kör, eller rättare sagt hur man bromsar, vilket man måste vid ett övergångsställe.

Och man blir faktiskt oväntat trött efter en sådan händelse, jag är verkligen uppskakad.
     Om det nu är ett ord Òó ...

Jag ser det snöar..

Det är inte roligt, hurra...?

Visst jag gillar snö, väldigt mycket faktiskt, men nu får det väl ändå ta och ge sig? Jag trodde fan inte att de var seriösa igår på vädret när de sa att de kunde bli upp till tre decimeter snö här, men tydligen så.. Helt insane.

Jag vill ha vår, jag vill ha sommar, jag vill shoppa, jag vill jag vill jag vill... listan är oändlig.
Och av någon galen, totalt okänd anledning, fick jag världens skoshoppar-cravings idag. JAG VILL HA NYA SKOR, NU!

Inte alla på bilden ofc, men de två till höger i mitten var ju rätt så najsiga.



Oh no! Tänk om det här håller på att förvandlas till en sån där..
modeblogg!

Så blev brunetten...

REDHEAD!

bra att jag kan stava till brunett
det är för övrigt ett väldigt fult ord, kolla bara på det!

I give up..

You Are Cute!
Believe it or not, you are much more attractive than you realize.
You don't try too hard, and that's one of the cutest things about you.

You have a vibrant glow about you, and people are drawn to your energy.
You're not perfect, thank goodness. Your flaws are part of what's lovable about you.
Are You Cute or Sexy?

Fan.

Värdaste..

..skoldagen idag då. Jag har inte gjort ett skit sen jag kom till skolan imorse, fast det kan ju bero på att vi skulle göra ett grupparbete på svenskan och nu på kemin så ska vi bara svara på frågor till typ tre kapitel. Måttligt drygt då jag varit borta från tre kemilektioner och alltså ligger lite efter. Men mest så är jag bara jävligt trött, man blir liksom lite seg i kroppen av att bara sitta hemma i typ en vecka.

Nu kom tjejorna tillbaka från att ha sökt hjälp med en uppgift, så nu är det min tur att söka lite hjälp hos dem :):):)
hehe, help me Hurtis (som råkar vara sjuk och därmed inte särskilt hurtig just nu, jämfört med hur hon brukar vara, men jämfört med en normal människa är hon fortfarande rätt så hurtig), help me.

Heh.

Skolk idag med. Fast inte riktig skolk. Jag råkade fösova mig och sen så var jag inte så jättetaggad på biologiredovisning när jag inte ens läst igenom det vi ska göra, meeeen jag tror inte att de andra i gruppen blir särskilt ledsna. Dessutom var det ju typ de som smittade mig, de jävlarna.

Men jag ska i alla fall dra till skjukhuset och hälsa på lillasyster, sen sover jag nog där. Men jag kommer kanske till skolan imorgon, sjukhuset ligger ju rätt bra till :) det är ju inte precis långt till skolan därifrån. Däremot så är det uppförsbacke, men jag överlever nog..förmodligen... jaja, vi ser väl om jag klarar mig fram till skolan >.O

PÖÖÖÖÖSSSSS

Ajjabajja

Usch så dålig jag är, jag gick hem från skolan. Men jag kan fanimej inte andas längre! Snoret täpper igen näsan och jag har slemhosta så jag kan inte andas genom munnen. För den som aldrig haft slemhosta, VAR GLAD, det suger.

Men jag är lite badgirl som går hem från skolan utan att ens säga till läraren. Yeah, bad girl, naughty naughty. Spank me.
Som sagt så har jag snutit ut lite väl mycket hjärna tillsammans med snoret.

Je détéste le français

Det suger att vara sjuk och det suger att ha franska första lektionen måndag morgon.

RSS 2.0