Woho ho ho

Sorry att jag är så dålig på att uppdatera, Hurtbullen, jag vet ju att du faktiskt läser all den här gojjan ^^ Men jag har varit lite för upptagen med den nya layouten för att orka uppdatera.

Första advent idag i alla fall, har inte gjort något speciellt. Mådde skit imorse så det tog mig ca två-tre timmar att byta gardiner och dammsuga i mitt eget rum. Jag åt lite nudlar, och vips så mådde jag lite bättre, jag säger ju att nudlar är underskattade! Fast jag var fortfarande yr och mådde lite illa av och till hela dagen. Som tur var så fanns det inga större störningsmoment hemma, folket (förutom Aniki) var på Baggböle herrgård och kollade inför bröllopsmiddagen som tydligen ska vara där. Like I care.

Måste hursomhelst på stan imorgon och köpa en klänning. Morsan säger att jag inte får ha en svart, men vafan liksom. Det finns ingen annan färg som inte får mig att se ut som en valross. Jag ser ju i och för sig alltid ut som en gravid knubbsäl, men ännu mer om det inte är svart eller en mörk färg. Jag ska nog köpa en otroligt mörk-mörk-mörklila klänning eller något sånt, bara för att. Och morsan kan ju inte klaga på färgen då ju >.0
 Ibland är jag äckligt smart.

Jag har en tablet nanananana!

Jag fick min tablet i fredags :) Så nu kommer jag nog att vara upptagen ett bra tag framöver.

Min blogg är så värd.

Snart klar..

Jag skolkade idag.
     Fy skäms på mig. Fast morsan blev inte ens sur, hon sa bara att hon förstod mig och att man måste få ta det lugnt ibland. Hon är så stolt över att jag och bror orkar med natur, så det var ingen fara att jag skolkade. Jag blev nästan rädd.
     I och för sig så hade jag varit mycket smartare om jag hade valt att skolka imorgon istället, Torsdagar är en av de längsta dagarna med flest lektioner, och jag har bara två lektioner på fredagar. Och de är totalt värdelösa dessutom, engelska och idrott. Vi ska läsa en bok på engelskan, det klarar jag nog på egen hand. På idrotten har vi bad.

Det blir förmodligen skolk imorgon också.

Btw så är jag nästan klar med historian
btw igen så kommer min tablet imorgon <3


Att hitta på bra rubriker är överskattat

Hela dagen idag har gått åt till att förbereda mig inför engelskapresentationen, som för övrigt gick rätt så bra.
     Jag och Ytlo åt inte ens lunch, vi bara sprang till landstinget och tog med oss några mackor. Sen kom Amazonen och Lärkan (hon är ju alltid glad som en lärka >.< ) med mackor till oss för att de såg oss inte i matan så då trodde de att vi inte fått något att äta, sötnosar <3 Jag var till och med så inne i engelskan att jag inte lyssnade på kemin (!) och det var fan roliga saker hon gick igenom, hur man gör kristaller av alun och så. Vi ska få göra egna, min grupp gör en kryptonitliknande sak >.0


Min syrra påstår att hon är längre än mig, och så blir hon shockad över att jag inte vill hjälpa henne färga håret.
    Inte mitt fel att jag inte är klar med historian ._.

Det iskalla bråket

Satt nyss nere i köket och konverserade med morsan, hade någon suttit bredvid hade de inte direkt förstått, men detta var ett häftigt bråk under cover. Vi satt och "skämtade" medan vi diskuterade saker, t.ex. morsans ständigt återkommande utbrott utan anledning. Vi bara satt och samtalade, kanske inte så konstigt kan man tycka, men för att vara min familj är det en syn lika ovanlig som Yetis kalsonger. De flesta i min familj har ett sjuhelvetes humör, speciellt jag och morsan då, och att vi sitter och pratar om saker som vi normalt skulle skrika om är helt jävla otroligt. Fast stämningen var ju allt annat än vänlig, det var ungefär som ett isblock mellan oss. Man hade nog kunnat ta på det, så spänt var det.

Kanske den nya sortens bråk, modern krigsföring hel enkelt.

Ytlo. . . ?

USCH! Jag skäms nästan lite över att jag inte har gjort klart historian än, men det är ju så jävla drygt. Och dessutom så har jag till på torsdag på mig ;) Jag är värsta skjuta-upp-det-till-sista-minuten-människa, i alla fall när det gäller tråkiga saker.
     Men jag måste ju faktiskt lära mig svenskan tills imorgon då vi ska spela upp våran superdupermegafina pjäs om dialekter. Det jobbiga är bara att alla snappar åt sig av varandras, så vi fick någon sorts blandning av finska, norrländska och skånska, hur nu det går till... Men rolig blir den i alla fall :>

Och jag måste dessutom plugga in vad jag ska säga på engelskaredovisningen om Basquiat på onsdag, jag kan det hyfsat bra men jag måste kunna det bättre. Jag vill inte stå och staka mig framför hela klassen, jag klarar mig utan det -__-''



Btw, Hurtbulle, Ytlo = ytliga jävlar. Klaga inte på mig, det var Gamerns påhitt >.<

Heh.

Egentligen måste jag göra historia, men jag orkar inte >.<'

HAHAHAHHAHA

Pest eller... HYD?

Usch, usch, usch!
     Egentligen måste jag göra klart både kemiläxan och inlämningsuppgiften i historia om medeltide. Jag hade tänkt skriva om digerdöden, bara för att det är så sjukt intressant. Men jag skulle ju väldigt mycket hellre se på HYD filmen som just kommit ut med subs. MEN JÄVLA HELVETES INTERNET VILL INTE LADDA! Buhuuuu TT___TT

Jag menar, det finns typ inget roligare än huvudpersonerna i HYD (Hana yori dango). En av dem är fattig och våldsam, den andra är snuskigt rik (typ rikast i Japan) och kan knappt sitt eget språk. Den är bara underbar ♥

SE DEN HÄR!

Skabb

Blööh, jag är ungefär skabbigast i stan just nu. Kvällen hos Hurtbullen igår var fetnajs förutom att vi aldrig lyckas samla alla (Hurtbullen, Trollhåret, Gamern, Ytlo och Manganörden) samtidigt, Trollhåret (you know you love my bloggpseudonymer) for hem vid 10 den bajskorven. Hon ville säkert hem och bajsa, jag lovar.
     I alla fall så var vi jätteduktiga på att laga mat, friterad kyckling och räkor med ris och shöshushås (sötsursås). Och en fin tårta som såg ut som en sushi, fast med melon och kiwi istället för typ gurka och lax. Men eftersom min kamera har ryck, displayen krånglar järnet, så kan jag inte visa några fina bilder förrän tjejorna skickar några till mig.

För ovanlighetens skull så såg vi nästan inga filmer alls! En enda såg vi, och det var inte ens alla som var vakna för att se den >.0 fast det kanske inte var så konstigt med tanke på att vi satte på filmen vid halv tre ungefär.. Camp Rock är väldigt mycket bättre på engelska, och inte ens då är den bra >.<'' Men jag skyller på att vi var trötta och att det inte fanns så många andra alternativ.

Imorse när vi gick upp för att äta frukost så hade Hurtbullens urgulliga mamma gjort våfflor, mumma!



ps. DET SNÖAR!

Underbara älskade <3

Finaste, sötaste, underbaraste, gosigaste Selma är tillbaka. Hon är mager som ett skelett, ser helt drogad ut (sömnbrist?), och hon äter som en.. häst.
    Så sjukt jobbigt det har varit utan henne, och Sigge har sprungit runt här hemma och sett lite förvirrad ut. Eller ja, så förvirrad som en katt möjligen kan se ut.



Älskade Temlan

Fysik is the shiett

Fysik är skit.
 Hatar läraren, hatar jävla grekiska bokstäver, hatar hela skiten. Vem fan bryr sig arbetet jag utför och vilka krafter som verkar när jag släpper en sten från ett tak?

fucking jävla +

Hade utvecklingssamtal idag, jag hatar fucking jävla VG+. Alla ämnen för fan!


En video bara.


Nej för fan, nu ska jag ta och se på Greveholm med systeryster och Knappen.

Dance dance

Chillade järnet idag, hade sovmorgon till 12:10 som vanligt på fredagar = NAAAAJS!
 Jag har för övrigt förvandlats till en gangster o__O Pecca följde med mig hem och åt och sen drog vi ner på hamnis (ugh) och dansade hiphop. Så jävla kul! Jag vill fan börja dansa ._.

Pecca hade lite problem med koordinationen, men det gick faktiskt asbra för mig. Och när Pecca stack (hon ville inte missa bussen) så sa en av tjejerna som höll i det att jag var asbra (en naturbegåvning!) :D :D :D hah, och jag som inte faller för smicker, yeah right.

BTW! Om någon hittar en liten söt svart-vit katthona som är hur kelig som helst så är det min!
 Hon ser ut lite som catwoman.

;____;

Kom tillbaka Temlan!

MMM

Det är rätt så najs att kunna gå runt och vifta med 2400 spänn i cash ;) Nu har jag råd med både tablet, hårddisk och snart systemkamera! WOHOHOHOHO!



Har för övrigt kommit på att jag ska börja typ sälja stickade saker, typ halsdukar. Jag är fett grym på att sticka, men jag har bara en hals och ett par händer och fötter. Det är lite svårt att ha på sig typ sjuttielva halsdukar samtidigt då x)
 Bara att beställa :)

GRATIS!

Heh, jag fyller år idag:)

SÄG GRATTIS FFS!

OH!

Kom på en sak, om jag gör klart religionen så kan jag belöna mig själv med choklad och en ny layout. Lite mer "Tuff brud i lyxförpackning" hade jag tänkt mig, och den jag har nu ger mest intrycket... skabb?

Religion kan ta sig.

Från den ljusa sidan så hade jag sovmorgon till 12:10 idag och jag ska hem till pappsen och käka tårta ikväll, dessutom kom vi verkligen igång med vårat svenska-arbete som för övrigt blev uppskjutet till torsdag nästa vecka (YES!).

Från den alltför mörka sidan har jag fortfarande inte gjort klart religionen, fast jag har börjat lite, och jag måste dessutom plugga kemi inför Jeopardyt imorgon.

Fick i alla fall ett paket med posten idag, jag blir alltid så glad när sakerna i brevlådan faktiskt är till mig. Men sen visade det sig att det var presenten från farmor, en halv parfymflaska och trehundra spänn. Kunde varit värre, men ändå.
 Från pappsen får jag nog body butter från The Body Shop, med mango-smak som min käre fader säger.


Hoppas, hoppas, hoppas att jag får en Wacom fun bamboo imorgon >w<

FUCK THIS!

Sitter fortfarande och surar över att linserna var en sådan besvikese. Jag hatar att bli besviken. Det låter kanske lite konstigt, men så är det. Andra blir ledsna och besvikna, jag blir sur och arg. Ibland om det är riktigt illa blir jag till och med förbannad. Nu vill jag bara beställa en annan sorts färglinser, för TAMEFAN; Jag ska ha färglinser, basta! Sen bryr jag mig inte om det är dyrt (eeh, yeah right!). Jag har pengar, har inte använt särskilt mycket av lönen från i somras och fick ju nyss studiebidraget. Jag SKA ha bruna ögon, så är det bara.

Humöret lyfts inte precis av att jag måste skriva jävla "judememoarer" till religionen på onsdag. Vem fan bryr sig om judar? Jag ska fan bli pro-palestina bara för att. Jag pallar fan inte.

 "Använd dina egna lektionsanteckningar + övrigt material, tankar och reflektioner du fått under tiden vi jobbat md judendomen."


Ehh. Tankar.. reflektioner..? Vad snackar han om? Och jag som nästan började tycka om religion.. Inte nu längre! Jag kan verkligen inte sätta mig in i livet en jude lever, jag fattar fan inte ens hur kristna lever och ändå lever jag i ett kristet samhälle. Jag förstår inte hur någon kan tro på gud över huvud taget, hur någon kan böja sig ner på golvet tre gånger om dagen för att de tror att det finns någon sorts övre makt... skitsamma, inte mitt problem. Tills jävla fucking religionsläraren gjorde det till det.



Curse you, lenson

Har köpt ett par färglinser från en hemsida. Väntade och väntade, jättespänd på hur de skulle se ut. Trodde att jag beställt en fin brun färg.

Linserna kom idag, jag provade dem. Vad ser jag? Fucking jävla GULA ögon som inte ens ser verkliga ut! Jag ville ju ha BRUNA ögon, inte gula TT_____TT



dessutom far de på sned Oo

Meh.

Varför händer det aldrig mig något roligt för. Det är aldrig någon som ringer till mig helt random, förutom alla random jävlar som alltid ringer fel till mig -__-'  men det är aldrig något roligt folk.
 Kan det inte bara ringa en kille som tycker att jag är helt underbar och charmig (vilket jag faktiskt är, annars skulle jag verkligen inte ha några vänner med tanke på min alldeles fantastiskt fina personlighet..) och snygg. Han får gärna vara lite som Train Heartnet från Black Cat.


Ja, jag vet att det är lite otaku-varning, men tänk om en riktig människa kunde se ut sådär. Det är ju bara att föreställa sig en kille med såna ögon och den frisyren och ett vapen *dreggel*

Jag har en liten.. fallenhet... för vapen.

Laaaakrits

Min syster kom just in och gav mig resterna av lakritsremmarna från hennes lilla halloween-fest igår, en hel härva av svarta snören.
MMMMMM...

Accidentally in love

Åh, tänk att vara kär.
 Det var typ hur länge sen som helst, och jag saknar det. Det ska inte vara något seriöst, helst lite på avstånd så att man får bara gå och drömma litegrann. Spionera och spekulera om exakt allt vad människan kan tänkas ha för sig. Jag vill inte bli sådär galet kär som man kan bli ibland, det är bara jobbigt. Jag är galen nog utan att jag är kär, jag behöver liksom inte lägga krut på nitroglycerinet. Inte så kär att till och med jag, som har den icke-officiella diagnosen mundiarré, blir tyst och stammar och inte alls vet vad jag ska säga. Inte så kär. Men lite, bara lite sådär förälskad.

Liksom, vad hade högstadiet varit utan kärlek? Alltid var det någon som var kär i någon som man kunde spionera på. Eller det kanske bara var vi som spinkade på våra crushes, jag vet inte. Normalt folk kanske bara står och iakttar från sidan. Men så länge man inte börjar stalka någon är det helt okej att spinka på den man är kär i, tycker jag i alla fall. Det är ju inte som att det skadar, så länge man inte blir upptäckt då. Men man får väl skaffa sig lite spionage-skills, jag har det.
 Jag kan nog bli en swat-agent när jag blir stor. Tänk att få smyga runt med massa vapen och ha skoj, det låter fan som något för mig.

Får det lov att vara en menskopp?

Igår ramlade jag över en artikel som handlade om det underliga fenomenet menskopp. Då undrar man självklart, vad fan är en menskopp? Och varför heter det så..?
 Jo! Det är en sådan konstig men finurlig uppfinning, så sjukt jävla underbart att aldrig mer behöva använda bindor eller tamponger. Så sjukt jävla bra.
 Fast... det kunde väl ha hittat på ett annat namn?

Apropå pms så blev jag jättesur på morsan när hon påpekade att det var röd dag idag. Jag hade ju tänkt fara på stan med Duffy och hämta min cykel ._.

RSS 2.0