Howlin' Pelle

The Hives var grymma och Tgr Lou spelade grymt bra musik. Howlin' Pelle är ju en fett skön snubbe alltså, haha.

Bajs, nu måste jag skriva klart om fennekar och städa mitt rum och tvätta ._. men om jag gör allt det nu kan jag ju se projekt runway sen (A) jag missade ju i måndags. Och kanske se på film med systeryster som är hemma med ont i huvudet (jag är förkyld som fan)

Bleh

Jahaja. Nu sitter jag här och lyssnar på musik (Say it ain't so - Weezer) och väntar på att Martan ska komma så att vi kan fara till kyrkan och ikväll blir det restaurang med pappsen och sedan . . .

UME OPEN!

WOHOOO liksom, vi ska se The Hives! Haha! Fast det allra bajsigaste är att de inte börjar spela förrän 00.45 alltså kvart i ett, och jag klev upp kl 08.00 imorse vilket betyder att det kommer vara en väldigt trött och sliten liten (haha, sliten-liten, säg det högt fem gånger! >w< ) jag som står där och hoppar till musik som jag inte hört förr. För nej, jag lyssnar inte på The Hives, men Martan säger att de är bra. Och sällskapet kommer ju vara fint så det kommer nog bli bra ändå, japp japp.

Nej, nu ska jag ta och se Heroes, yeeeeeaaaaah!





Btw, varför startar jag alltid mina inlägg med ord som "jaja", "Japp" eller typ "ojoj" ? Lite random sådär, men å andra sidan så är ju hela denna lilla ovärda blogg totalt randommmMMMMnnnmbdsmabgaöbjcsmanklfabsjl. Oj.

Myanmar är ett konstigt namn på ett land

Jaha. Matteprovet idag gick faktiskt rätt så bra, vilket betyder att det förmodligen gick åt helvete.
     Murphys lag liksom. Känns det som om det för en gångs skull gick bra så sitter man där någon vecka senare med ett sketet jävla G+. Så jag låtsas att det känns som att det gick bajs. (HAHA! säg, "Ich bin jetzt bei Sabine" fort... ;> systeryster hade den meningen i tyskaläxa tror jag. Bra humor, jaaaaa)

Jag borde ändra layout. Bara btw liksom.



Näej, nu ska jag ta och vara duktig, layouten får nog vänta till någon annan dag för nu ska jag vässa på mitt CV och min jobbansökan. Vet inte ens om jag egentligen är så jättesugen på det här jobbet då det är för hela sommaren, men det är bättre än inget!
     Fast jag måste nog vänta tills morsan kommer hem, hon måste hjälpa mig så att jag inte sitter och myttar och typ skriver:
 "Jag älskar människor och det bästa jag vet är att hjälpa små skrikande treåringar, de är ju så söta de små liven <3".

Att skriva personliga brev och CV är ju fan en hel jävla vetenskap.

Home

I’ll be coming home
Just to be alone
Cause I know you’re not there
And I know that you don’t care
I can hardly wait to leave this place

No matter how hard I try
You’re never satisfied
This is not a home
I think I’m better off alone

HELVETES JÄVLA SKIIIIIIIT

Fanfanfanfanfanfanfanfan.

Jag tycker verkligen inte om min tyskalärare! Vi ska, inför vår efterlängtade resa till Tyskland, ha en liten loppmarknad. Dock så har han failat rätt så rejält:
     - Jag har ingen som helst aning om var vi ska vara.

Tack och lov är inte alla lika borttappade som jag, så efter några mess med både Hurtis och Becca så har jag fått reda på att vi ska vara på Nolia. Problemet:
     - Hur fan tar jag mig dit?
     - Var på Nolia ska vi vara. Nolia är rätt så stort och jag hittar knappt dit.

Och om jag även lyckas med bravaden att ta mig dit helskinnad så kvarstår ändå ett sista problem:
     - Jag har ingenting att sälja. Och ingenting att sälja = ingen del av vinsten, som går till en kollektiv kassa.

Jag menar, hela vår källare är full med saker. Saker som någon skulle betala för? Nej. Bara en massa skräp som vi behållit av någon okänd anledning.

Enda anledningen till att jag faktiskt skulle fara är ju för att jag inte vill lämna Hurtis i sticket, att stå och sälja med Bokka den Gräsliga.

 Damn you!

Hjelp!

Oj. Imorgon ska jag och Martan fara på gudstjänst hos adventskyrkan, läskigt värre liksom.

Det är från den församlingen Jehovas vittnen "bröt sig ut" från. Och det säger ju en hel del... *fördomar*


Meeeeen det ska nog bli spännande ändå, kanske till och med roligt, vem vet? Jag hoppas ju nästan att de kommer vara värsta sekten så att jag kan sitta och diskutera hur puckade de är :)

baaa-ka

Alltså, jag har sagt det förut och jag säger det igen:

INGA JÄVLA REKLAMKOMMENTARER!

Jag vill inte ha dem! Jag bryr mig inte om några jävla skitbloggar som handlar om mode och hälsa. Vill jag läsa en blogg så gör jag det själv, tack. Jag behöver ingen jävla uppmuntran från ovan sagda bloggar "läs gärna min blogg".
"Nej tack, analskrap."

Pillifjong

Jag fortsätter då på temat "Moget".

Pojkar har pillifjong, flickor har fillifjonka. I alla fall om man frågar Hurtbullen.

Moooget

Jag känner mig så otrooooligt mogen just nu, heh.

Det omogna var ju det att jag skrev "din mamma kan vara bra" till någon random grabb på apberget som skrev "hejhej :) :) allt bra?" till mig. Jag kände mig jätte busig när jag svarade sådär, heh.
    Och sen så var det där sista i mitt förra inlägg kanske inte det mognaste heller, men det är inget fel på trosor! Tänk bara, hur skulle världen se ut utan trosor? Skulle tjejer ha kalsonger då eller skulle vi gå näck? Jag gillar trosor, det är bra med trosor. Har man trosor så slipper man vara naken under kläderna :) Så det är bra att ha trosor, men då måste man ju köpa trosor också. Som Sandra gjorde, hon köpte trosor.



Nejmen på sanning. Jag brände lite pengar idag. Ganska mycket pengar faktiskt, men jag köpte saker som jag kommer att använda och som jag velat ha ett bra tag. Det blev två ögonskuggor (den på bilden + en mörkt rosalila), en primer (nedre bilden), en läpp/concealer-borste, bomullsrondeller och den gröna tuben med tvättgelé från garnier ♥

bilder från google


Btw så håller jag faktiskt på med det där jävla historiabrevet och jag är snart klar, fast det går inte så bra. Hur fan ska jag kunna veta hur det var att leva som kvinna i 1830-talets London liksom?

Kill Bill

Tjejkväll i Holmsund igår då, mycket trevligt. Och tårtan blev jättegod, förutom den där jordgubbesaken (typ mousse, blöh) fast den petade jag bara bort :>

Jag tror nästan att Kill Bill är en av mina nya favoritfilmer, så jävla skön film alltså! Hon är fett grym och det är inte ens läskigt när hon dödar alla heller, bara roligt.

Vill ni veta en hemlis?
Sandra skulle köpa trosor idag, så jag fick inte gå med henne på stan, för hon skulle köpa trosor. Hon köpte nog trosor, ganska konstigt om hon inte har några trosor på sig liksom. Ni vet, trosor.

GB sandwich?

När min syster var liten påstod hon att hon skulle bli glassmacka när hon blir stor.
Menade hon en GB Sandwich månntro?

Fan.

Jag hatar det svenska jävla helvetesskit-skolsystemet.

bild från google
Hur är det egentligen tänkt att ett barn på 15 år ska kunna veta vad de vill jobba med när det blir vuxna? Jusst det, BARN! För visst, man tycker att man är så jävla stor och cool och vuxen när man är 15, men man är fanimej inte mogen nog att ta så stora beslut som vilken linje man vill gå på gymnasiet. För om det är så att man väljer fel, ja, då är det ju bara att hoppa av och börja om, eller läsa in på komvux.

     Men vänta lite här nu, komvux vill man ju inte gå på om det inte är absolut nödvändigt. För som våran SYO berättade för oss så kan det faktiskt bli svårare att komma in på en linje om man har kompletterat på komvux, varför? Säg det. För att det hatar oss? Och dessutom så får man inte längre välja bort idrottsbetyget, och det känns ju som att det är verkligen högsta prioritet för alla som går fucking jävla naturvetenskapliga programmet.

     Och såklart gäller detta inte för de jävlarna som går i trean nu, nejnej, varför skulle det? Självklart så kommer det gälla från och med våran årskull (91:or), för det vet vi ju att staten och alla, verkligen alla, hatar 91:or.



En liten, liten historia om en liten, liten tjej:

Hon började som en begåvad, kreativ liten ung dam som verkligen visste vad hon ville och hur hon skulle få det. Med tiden glömdes dock intresset för bild (och även dans) bort och hon blev ett snille. Ett sådant snille att hon gick hela grundskolan utan några som helst problem, utan så särskilt många tankar på framtiden och alla planer trillade ur huvudet på henne som ägg ur ett fågelbo. De få gånger hon skolkade var det mest för att sympatiskolka med de inte-fullt-så-sinllerika-vännerna. Åren gick, och hux flux var det dags att välja gymnasium, hon bävade stort inför detta stora val, det skulle ju trots allt påverka resten av hennes förhoppningsvis långa och lyckliga liv.
     Vid den här tiden hade begåvningen för bild och allt som har med färg att göra återuppväckts, och hon funderade länge och väl över huruvida hon skulle välja ett estetiskt program eller ett naturvetenskapligt då hon alltid varit bra på matte och gillat kemi.
     Hon valde natur.

Livet flöt på, hon fick nya, mycket mycket mycket fina vänner, och hamnade i en förvånansvärt komisk klass (för att vara naturare då).
     Men snart, alldeles för snart, skulle hon få erfara att livet aldrig någonsin skulle bli så som det tidigare varit. Hon lärde sig en hård läxa då hon insåg att hon kanske inte var den naturbegåvning alla alltid sagt att hon var. Ty, hennes nya klass var ack så smart, och hon kände sig så dum, så dum. Hon insåg att livet verkligen inte var en dans på rosor.

Efter att ha uthärdat ca ett och ett halvt år i denna träla så var det dags för de beryktade, mytomspunna...trumvirvel tack...
KURSVALET!
     Och oj som hon led, hon hade aldrig varit med om sådan vånda. Detta var som en magsjuka för hennes psyke, och hon om någon, hatar att spy. Vill hon jobba med något inom media/teater eller vill hon följa sin nyfikna sida och bli någon slags forskare/kemist/mikrobiolog? Behöver hon läsa den jobbiga, tidsödande, livsutsugande, allmänt fruktade kursen Fysik B eller inte?

Det återstår att se.


Men den lilla flickan hade också lärt sig att faktiskt se till det ljusa i situationen, hon har ju trots allt hittat några nya karriärsval och gemensamma egenskaper med en viss liten väninna.

Och kanske en idé till den där värdelösa engelskanovellen jag ska skriva.

XxEmoxXcutcutcutXx

Att välja, eller inte välja Fysik, det är frågan.

Shebang!

Åååh, värsta nostalgin att sitta och lyssna på Romeo, ni vet, låten som är med i Eva och Adam?

Haha, fick värsta suget att lyssna på den imorse så nu har jag laddat in hela skivan på datorn (inte laddat ner, laddat in. Har ju skivan ;> ). Har dessutom laddat in båda mina Hits for Kids-skivor, där kan man snacka nostalgi på höööög nivå. Gulligt.


Oh, Romeo!
Where do you have your Juliet?
Romeo! Where's your girlfriend?

Inspiration

Jag kände mig väldigens inspirerad igår, så jag rotade fram ett akvarellblock (!) och pennor och färg, och nu är det något nästan-fint-men-inte-riktigt-som-jag-vill på gång.
     Än så länge har jag bara skissat lite i blyerts, datorn är väldigt distraherande >.<'' men det är på gång i alla fall. Och hade jag haft promarkers hade jag förmodligen använt dem, men nu har jag inte det så det får bli en blandning av akvarellpennor, akvarellfärg, färgpennor och tusch. Men det blir nog bra ändå, förutom det lilla, men ack så ödesdigra, faktum att jag inte kan hantera akvarell. Jag är mer för att gegga med färgen, typ olja och akryl, då man bara kan lägga på ett till lager om det blev fel. Men med akvarell, då måste man ju fan planera hur bilden ska se ut redan från början, och alla som känner mig vet att planera verkligen inte är min starka sida. I alla fall inte den sortens planering.


Förresten så borde de byta namn på sportlov till softlov, den enda som sportar är ju Hurtisen, och hon sportar ju hursomhelst.
     Fick ett fint litet mms av henne med en bild från Tärna (?), jävla skitkorv. Jag gav igen med att skicka en bild på min Pride-muffin. Heh.

Busigt värre!

1 - Go to "wikipedia." Hit “random”
or click  http://en.wikipedia.org/wiki/...
The first random wikipedia article you get is the name of your band.

2 - Go to "Random quotations"
or click  http://www.quotationspage.com...
The last four or five words of the very last quote on the page is the title of your first album.

3 - Go to flickr and click on “explore the last seven days”
or click  http://www.flickr.com/explore...
Third picture, no matter what it is, will be your album cover.

4 - Use photoshop or something similar to put it all together!

Helan och halvan

Jag kom på det när jag såg på Grey's nyss, Callie och McSteamy är som Grey's svar på Ugly Bettys Mark och Amanda, mupparnas Bert och Ernie. Heh.

Värt.
inlägg.
som.
vanligt.

MNUHAflhaslfhslafbalvoFVbgwR920%/#)=€"

Cupcakes <3

Helvetes jävla skitblogg. Jag hade ju skrivit värsta fina inlägget och så gick det inte att publicera och nu måste jag skriva om det, fcuk.

Eftersom mitt liv är fyllt av så många, otroligt spännande och roliga aktiviteter så bestämde jag mig för att slappna av och chilla lite idag, för omväxlings skull då. Men min kära mor tyckte att jag skulle dammsuga och moppa hela nedervåningen och därför så tyckte jag att jag var värd något extra.
     Så jag släpade med mig systeryster ut i köket för att baka:

Regnbågekaka!

Fast vi bestämde oss för att göra den i cupcake-format istället. Och vi färgade frostingen istället för själva kakan. Men annars så är det samma :) Och jag lyckades till och med göra en extra liten en med alla färgerna på, så den ser ut som en liten pride-flagga. OMG! Jag skulle lätt kunna tjäna massor av pengar på att sälja såna under en pridefestival! >:) *MUHAHAHAHA*



Och jag har ju "inte" lånat dessa bilder från ovanstående länk. För det är ju knappast så att min kamera hatar mig och vägrar fungera, eller att bluetooth hatar mig så att jag inte kan föra över bilderna från mobilen för livet kan ju verkligen inte hata mig så mycket att programmet som jag måste installera för mobilen inte fungerar på mac och vägrade fungera på morsans vista, eller att sladden inte heller verkar fungera.
 Så kan det ju inte vara, för då skulle ju mitt liv suga.

Blöh

Usch vad irriterad jag blir. Har fan inte haft internet på typ två dagar, och när man är hemma och ledig hela dagarna så är det jävligt länge!

Aja, tror i alla fall att jag kanske möjligtvis lyckats/kommer att lyckas övertala mamma att låta mig beställa några kanekalon jumbo braids så att jag kan fixa syntetdreads ♥ Färgerna blir nog ungefär som Autumn mix, det kommer bli asfint!

Nu orkar jag inte skriva mer, ska fortsätta drömma om hur fin jag kommer bli i dreads (not).
Hejs Svejs!

RSS 2.0