SKIT!

Woho, nu när jag äntligen lyckats få en tid på vårdcentralen för att vaccinera mig så går jag och blir sjuk. Verkligen great, verkligen. Dessutom kunde jag inte träna igår heller, eftersom jag var sjuk.

Gardasil

Något som morsan inte ens lyckats fixa på över tre månader lyckades jag fixa på ca 40 min, varav ca 35 var väntetid.
     Hmm, ja det är ju väldigt skumt att vårdcentralen aldrig ringde tillbaka till morsan när de ringde tillbaka till mig på en gång. Men jag bryr mig inte, det är ju lix hon som betalar, och jag fick en tid till på fredag.

Fast jag måste säga att jag tycker det är dåligt att man fortfarande måste betala för vaccinet, det är lite dåligt. Om det var gratis och infördes i skolan skulle ju verkligen alla ta det. Och då skulle vi kunna utrota livmoderhalscancer, nästan i alla fall.


bild från gooooooooogle

Okej, jag vet att jag är lättdistraherad.. Men ärligt talat, jag fastnade i något blogginlägg (jag letade en bild) av en amerikan som tydligen var emot att staten Texas hade infört Gardasil som ett obligatoriskt vaccin.

Va? Alltså, jag menar VAD I HELVETE?
Hur i helvete kan en vuxen människa säga att det är fel med vaccin? Och det värsta var alla som hade kommenterat, de var ju ännu värre!
     Fan vad arg jag blir på idioter. Men jag ska se det från den ljusa sidan, dör deras kvinnor i cancer så kan de inte fortplanta sig = inget mer USA, WOHO!

Bloggosfärens...Egoina?

Jag kollade just igenom mitt arkiv från när jag började med denna extremt fina, fantastiska, underbara, totalt ovärda lilla blogg. Och jag kom då på en sak (förutom att jag blev påmind om att jag måste satsa hårdare om jag ska uppnå en framstående karriär som sadistiskt nudelsektledare som älskar bajssex.), varför är det aldrig någon som kommenterar?

Svaret är mycket ledsamt; ingen läser den här blajjan förutom min älskling Hurtbullen och någon enstaka gång läser ju Gamern också (btw, visst har jag blivit JÄTTEduktig på att uppdatera :> ?). Jag vågade mig till och med på att kolla statistiken, men det gör jag nog inte om. Jag tänker inte bli en sån där media/kommentar-kåt sak som bloggar om att jag drack en latte idag (vilket jag gjorde, med vit choklad-smak. Fast det smakade bara vanlig latte, ovärt som fan.) och att jag köpt en jättefin supermodern kjol eller annat skit.

Fast egentligen är jag en sån där kommentarskåt sak jag med, jag är bara misslyckad i mina patetiska försök att ragga läsare. Men vadå, måste man blogga om mode och annan ointressant skit för att få en karriär som bloggare? Jag ska fan satsa på att bli en ny coolare (haha), mörkhårig version av Egoina som för övrigt är fett rolig. Fast jag skriver längre inlägg och mer interna saker, men det gör inget, det är ju ändå bara två pers som läser. Jag har nämnt något liknande tidigare, fast då jämförde jag mig själv med pippi vilket kanske stämmer bättre.
     Sen tror jag faktiskt att jag babblar mer, än Egoina alltså, men det är ju det som är charmen med mig, det kom vi ju fram till i fredags efter idrotten. Vem skulle jag vara om jag inte betedde mig som en treåring för jämnan? Ingen, bara en liten miserabel sjuttonåring som just insett att natur kaaaanske inte var det smartaste valet. Fast jag gillar min klass...

Nu måste jag sluta innan jag dränker den här patetiska ursäkten för en blogg i mitt babbel.

KLART SLUT!

Wayne's

Denna otroligt vackra vinterdag ska jag åka ner på stan och fika med mina allra bästa vänner i hela världen. Vi kommer att ta igen all förlorad tid, och prata om gamla minnen. . . not.

Äsch, mitt liv är så tråkigt så jag hittar bara på att jag faktiskt ska göra något spännande, sanningen är att jag ska fara och fika på Wayne's med folket från sommarjobbet, och att vädret suger. Det är verkligen grått, och inte grått som i det-kommer-snöa-grått, utan bara grått. Eftersom jag dissade jobb-folket senaste gången så har jag ju inte träffat dem på ett tag, så lite sanning kan man nog säga att det är. Fast jag måste säga att det är minst lika bra (om inte bättre) att få sitta och garva åt vickans bajsskämt och smaka den berömda wayne's-latten än att sitta och prata 'nostalgi' med s.k. bästa vänner..ugh (jag verkligen avskyr uttrycket 'bästa vän'/bästis/whatever..).
     Fast den är inte berömd egentligen, latten alltså, det är bara jag som känner en massa fikanördar som går skitprogram på gymnasiet (= inga läxor) och är så bortskämda att de kan fara och fika typ varje dag efter skolan.

Fast om jag ska se det från den ljusa sidan så är det större chans för mig att få en bra karriär. Fast jag måste utbilda mig vidare för att kunna göra den där karriären medan de som går skitprogram bara kan göra karriär....
     Fan vad ägd jag känner mig.
DOH!

claire-bear

Såg klart tredje säsongen av Heroes idag, blev inte direkt glad. Den slutar ju hur dåligt som helst, och dessutom så har jag upptäckt lite "plotholes".

Fast det är nog inte riktiga plotholes, det är bara jag som stör mig på att de bara totalt dissar vissa karaktärer efter ett tag, som om de inte existerar kängre. Typ, vad hände med Peters stooooora kärlek Caitlin efter att hon fastnat i framtiden? Och vad hände med Molly, lilla söta rara Molly? Och vad fan hände med Micah och hans kussar där borta i New Orleans? Det är ju inte som att alla bara dog eller något....eller?

LOVE (L)

Haha, såg Min Stora Kärlek på bussen hem efter idrotten idag (skridskor borta på Nolia, fattar inte varför vi far ända dit bort egentligen..). Fast jag borde nog säga Min före detta Stora Kärlek på avstånd. HAHAH.

Egentligen så såg jag bara en kille som jag var fett kär i på höstterminen i åttan ^^

Sleepy...

Surprise: Jag är trött.

Blöh. Efter matteprovet sov jag mig igenom större delen av franskan då jag inte direkt ser något nöje i att läsa en helknäpp bok (den är ju fransk..). Den handlar typ om en kille som är elva men ser ut som om han är sexton (tjock som en godispåse >.<) och som köper horor.
     På riktigt, boken handlar om en elvaåring som köper horor och skit för att "bli man". Väldigt intressant... not.

Han borde gå till några katolska präster i stället, det är billigare och han blir frälst på köpet ^^

Deri-fucking-vering

Folk klagar alltid på matten i skolan "Jag kommer ju ändå inte ha någon användning av den sen!" osv osv. Jag har aldrig brytt mig så mycket då jag var värsta mattesnillet, men lägg dock märke till verbtempuset: var. Jag var bra förut, men inte nu längre. Jag skyller på att det är matte C och att jag är trött och har järn- och b-vitamin- och alla möjliga andra brister (för att inte tala om sömnbrist liksom. Jag skulle kunna sova ett år och ändå ligga och dra mig flera veckor för att jag inte orkar kliva upp..).


Men helt ärligt, vilken jävla användning kommer jag att ha av att kunna logaritmera och derivera ekvationer?
 - INGEN SOM HELST är svaret.


Om någon, mot all förmodan, som har Matematik 3000 för naturvetenskap och teknik har gjort tal 2371 så får sagda människa mer än HJÄRNA hjälpa mig ^^

Isprinsessa

Det var lite kul att se hur alla reagerade idag när brandlarmet gick och vi var tvungna att rusa ut precis innan genomgången av Jonathan Swift (en väldigt rolig typ :3 ), när vi fick veta att det faktiskt brann på en av skoltoaletterna. Som före detta Ålidhemmare är jag ju minst sagt veteran när det kommer till brandalarm, men de andra (bushbarn, ta åt er) var helt fascinerade och skulle gå och inspektera efteråt. Mycket kramar blev det ju också då jag hade jacka och alla andra stod och frös arslet av sig.

Jag var även jätteduktig och BAR hem alla kakor. Var tvungen att ringa lillasyster och be om bärhjälp. Men sedan var jag ännu duktigare och gick ner i källaren (!) och hämtade upp mina skridskor och for och åkte lite med systeryster. FYFAN vad jag hatar hockeyrör alltså, mina egna konståkningsskrillor är såååå mycket bättre! Jag kunde ju till och med bromsa :)


Jag måste seriöst börja käka järntabletter, jag är trött hela tiden. Och b-vitamin också, mina läppar håller ju på att dö i vinterkylan ;___; Jag kanske borde börja äta irländska barn, de sägs ju innehålla mycket vitaminer och sånt som är bra för kroppen.
     Dessutom håller jag på att få munsår, SUUUG.

Återfall

Ni vet hur folk som har haft ett beroende ibland får återfall långt efter att de lagt av med drogen eller vad det nu var de var beroende av? Hehee..... jag råkade få ett litet återfall. Det är högst pinsamt att erkänna att jag fått en släng att TH-febern igen, fast inte alls lika mycket som förra gången. Så här var det:
     Jag råkade se en bild på Bills nyaste tatuering (!) och så trillade jag dit igen. Fast jag skyller på att jag bara har fått en allvarlig släng av Tyskland-feber och att det är därför som jag råkade falla tillbaka. Jag menar, det är ju lika lite mitt att jag föll tillbaka som det är en narkomans fel att drogerna lockar på dem. JAG KAN INTE RÅ FÖR DET!

Fast egentligen är det inte allt, det började egentligen med att jag råkade klicka in mig på någon fjortisblogg där det stod lite om TH, sen var jag ju bara tvungen att kolla vidare. Och så såg jag ett klipp på typ fem sekunder med en mening ur en ny låt, det var så hemskt! Jag trodde jag skulle dö, jag började fan längta tills jag fick höra mer så att jag kan avgöra huruvida låten är bra eller inte.
     Han har skaffat ny frilla också :]


AAAAAAARRRRRGGGHHHHH!!!


NOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Tyskland here i come!

♥♥♥YEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEESSSSSSSSSSSSS!!!!!!!!!!! ♥♥♥
JAG SKA TILL TYSKLAND :)
MUAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAH!

Jag har ingen aning om var jag ska bo, men sktisamma! JAG SKA TILL TYSKLAND ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥


Island in the sun

Men usch vad sur jag blir på tyskaläraren, jävla taskmört. Tyska 4 ska till Tyskland nu i vår och det fanns tydligen tre platser över, två av dem fylldes av eeeejiiiiin och becca, men den tredje då? Jo, jag och Superhurtisen läste ju tyska 1 förra året, så läraren skickade ett mejl till henne om resan... men jag fick inget. Alltså, han kan ju liksom inte välja vilka som ska få chansen att få följa med eller inte, det är ju typ diskriminering.
     Tänk om jag också vill fara då!? Dessutom är det jävligt weird att han inte mejlade mig samtidigt som han mejlade henne eftersom vi praktiskt taget satt ihop under tyskalektionerna, dessutom var vi ju de bästa i klassen.

Råkade sedan berätta för morsan, hon vart skitsur. Inte arg, hon fick inget utbrott eller något, men hon hängde upp sig på det som fan. Men jag antar att vi får snacka med honom imorgon. För det bästa skulle ju vara om båda två kan åka. Och det borde ju gå. Ffs, vi var nio pers som for till Frankrike och det kommer TRETTIO stycken små fransoser hit. Jag tror nog att tyskarna kan klara av en svensk för mycket.

Har fåglar lungor?

Vår svenskalärare är ju helt underbar. Precis innan jul när vi var klara med allt vi skulle göra fick vi se Sleepy Hollow, jag kunde liksom sitta på en lektion och dregla över Johnny Depp samtidigt! Och idag när vi hade genomgång om upplysningen (tiden efter renässansen, you know) fick vi verkligen bevis för att han definitivt inte är någon naturmänniska.

Han visade en bild på en bunt människor som gjorde något experiment med en fågel i en vakumbehållare, och så sa han något om att fågeln förmodligen dog eftersom den inte fick luft.

Läraren: För visst andas fåglar? Har dom lungor eller...?
Klassen skrattar lite, tror nästan att han skämtar, några ropar att ja, det har de. Han ser lite misstroget på oss
Läraren: Äsch, glöm det!

Tur för honom att han är sån bra lärare, annars hade jag nog blivit lite osäker på hans undervisning. Det kanske var därför han släppte oss ca 25 minuter tidigare också >.0 hehe...

The duchess

Ojojoj, ibland uppskattar man verkligen det man har. Var på bio nyss och såg Duchess med bl.a. Keira Knightley, hyfsat bra film men inte alls som jag trodde att den skulle vara.
     I alla fall så brukar jag skoja och säga att jag skulle varit lyckligare om jag varit född ca 17-1800-tal. Tänk att alltid få ha alla de där fina kläderna och håruppsättningarna! Huuuuur fint som helst. Men sen kom jag på en sak, kvinnor hade fan inga rättigheter på den tiden. I filmen så kan hon inte ens köra ut sin mans älskarinna ut huset. Helt jävla sjukt säger jag bara.



Inte för att samhället är helt jämställt nuförtiden, men det är ju värsta utopin jämfört med hur det var då. Jag hade förmodligen slagit någon för att de behandlat mig som skit bara för att jag inte är man och så hade jag säkert blivit dödad eller något för att jag inte följde några regler...

Nej, säger jag bara. Vilken jävla tur att jag inte lever på 1700- eller 1800-talet.

Sann lycka

Internet är tillbaka and I'm back in the game!

For faktiskt och tränade igår, stepmuskel. Jobbigt som fan, men ganska kul, om man är lite smått masochist som jag misstänker att jag är. Ärligt talat, jag bor fortfarande hemma, med min familj, det säger allt!

Det underbaraste var i alla fall att vi hade fys på idrotten idag också, jag blev verkligen extra peppad när jag fick höra att någon i en av de andra klasserna hade spytt. Jag tog sats, jag sprang, jag dog. Fast jag var ju inte ensam, det var några till som dog med mig. De kan säkert resa ett minnesmonument över oss.
     Så nu är jag trött i hela kroppen, fast mest i knoppen ändå. Jag vart bara så jävla arg på en viss jävla besserwisser i klassen som tyckte att vi ska skita i att alla kan olika mycket engelska och att de som kan sämre engelska bara ska anpassa sig efter de som ligger först. Idiot. Skolan handlar ju om att alla ska lära sig. Gör han om det sparkar jag honom i skrevet, han förtjänar det, jävla manschauvinistiska svin.

Alltså jag bryr mig inte, Sandra får köra upp hur många pinnar som helst i röven på mig, jag orkar fanimej inte fara på träningen ikväll.

Bajs

Jag hatar att inte ha internet ;____________;

Ironi framgår mycket bättre när man pratar.

Eftersom jag har varit strandsatt under lovet - mitt internet har ju inte fungerat! - så har jag "kämpat" mig igenom hela En Prinsessas Dagbok- serien. Ja, jag har läst en hel bunt böcker som förmodligen är riktade till tjejer som är ca 4 år yngre än mig, men det skiter jag i. Jag läste i alla fall klart den åttonde i natt och jag blev bara så sjukt jävla irriterad på Mia, huvudpersonen.

~~SPOILER~~
alltså, om någon - mot all förmodan - faktiskt tänker läsa serien så föreslår jag att sagda personer ska skippa det här inlägget

Mia har bestämt sig för att hon ska ge "sin dyrbara gåva" till sin pojkvän Michael. Bara det är ju fan helt jävla SJUKT, vem fan kallar oskulden för dyrbar gåva? Seriöst. Alltså, okej om man känner att man vill vänta, men man kan ju fan inte säga att det är ens DYRBARA GÅVA FFS! Alltså, kolla bara på Blair i Gossip Girl. Hon planerar och planerar, men får det aldrig gjort förrän hon super sig full och gör det i en limo. Vilket jag tycker tyder väldigt mycket på att man inte ska ta det så jävla seriöst, det blir som det blir liksom. Vad är grejen med att vara oskuld egentligen? Och när jag ändå snackar om oskuld, om en tjej bara har lesbiskt sex, är hon tekniskt sett fortfarande oskuld då? Bara en liten fundering liksom..

I alla fall, back to the story:

Men sen när stackars lilla misförstådda, patetiska Mia får reda på att hennes pojkvän redan har gjort det med en annan tjej får hon damp och dumpar honom för att han ljög om det.
     Bara jag som ser felet i den meningen? Ärligt, okej jag är knäpp som hetsar upp mig över en liten fjortisbok men wtf, palla vara dum i huvudet? Han ljög ju inte alls om det, hon frågade ju för fan inte! Varför kan aldrig författare skriva om starka människor som inte böjer sig för alla andras viljor och inte har svårt för att säga sanningen? Jo, för att då blir ju läsarna avundsjuka och tänker 'om bara jag var så' och det vill man ju inte! För då får ju alla små barn därute komplex för att de inte kan tala sanning eller stå på sig, och då kommer de ju att försöka förändra sig själva efter ett alldeles omöjligt ideal. Eller?

Jag har kul... not

Stulen :)


Personlighet.
Vad heter du:
Pippilotta Viktualia Rullgardina Krusmynta Efraimsdotter Långstrump
Vilka andra namn tänkte dina föräldrar ge dig: Ronja
Vart bor du: Umjå

Hur lång är du: 1.67
Ögonfärg: Gröna med gul-brunt-orange

 

Skulle du vilja.
Krama någon nu: Nej, däremot slå.syster.hårt

Hålla handen med din älskade: Ursäkta..vem?


Pratar du fortfarande med.
Han som sa "jag tycker om dig" första gången i ditt liv: HAHAHA
Den som fick dig gråta sist: Jag gråter inte
Han/Hon du klappa till senast: Jag klappar till alla, så ja.


Brukar du.
Krama dina killkompisar: Ja, förvånande va?

Strula på fester: Om det hade funnits några potentiella offer på de festerna jag går på, ja.
Snacka i mobilen flera timmar om dan: Jag är för fattig, men Halebop snart!

 

Har du.
Ljugit för dina föräldrar:
Ja, ibland förtjänar de inte att få veta sanningen
Sovit i samma säng som det motsatta könet: Neeejdå

Sovit mellan två killar/tjejer: Jadå
Ljugit för en vän: Mer som att jag inte sagt hela sanningen

Rökt/snusat: Provat röka en gång, blööh
Rökt brajja: Noway
Bråkat med ditt husdjur: Ofta jag bråkar med min älskling!
Drömt något helt galet och så har det hänt dig nästa dag: Jag drömmer ALLTID galna saker men oftast kommer jag inte ihåg dem.

Kläder.
Vad använder du just nu för jacka: En sån där fin med dubbelknäppning

Vad använder du just nu för skor:  STORA Nike-gympadojjor
Vilka kläder skulle du vilja ha just nu: Korsett, krinolin, pudrad peruk och hela köret. Nej förresten, jag näckar.

Vad har du för skostorlek: 38-39

Senaste personen.
Du pratade med: Syster
Du gick på bio med: Hmm, folket från sommarjobbet och såg Patrik 1.5 (fetrolig)
Du gick på stan med: Syster
Du kramade: Oj, jag får oftare kramar än att jag kramar någon. Madde fick nog en..

Såg dig gråta: HAHAHA

Du skällde på: Syster förmodligen.


Vill du.
Gifta dig:
Beror på, men definitivt inte traditionellt bröllop isf..

Ha barn: Blääh.

Extra stuff.
Tar du droger: Jag är tillräckligt galen ändå
Vad är du mest rädd för: Insekter typ, att spy
Vart vill du gifta dig: På månen, lol

Kör du bil: Ska börja övningsköra snart förhoppningsvis

Har du ett jobb: Skulle inte tacka nej till ett, förutsatt att det är välbetalt

Gillar du att ha folk omkring dig: Ja, oftast

Är du ett hälsofreak: HAH, i whish

Har du någon tatuering: Vill ha, men vet inte riktigt var
Är du ensam nu: Definiera ensam..?

De senaste 48 timmarna har du.
Gråtit: Såg en sorglig film, så ja
Köpt något: PENSLAR <3 + träpalett + miljövänlig penseltvätt
Sjungit: Tror faktiskt inte det, inte ens opera.. Oo

Sagt "jag älskar dig": HAHAHAHAHA

Träffat någon ny: Ny vadå? Skrutt..?

Saknat någon: Saknat vem? De enda jag skulle kunna sakna ringer så ofta och är jobbiga att jag inte direkt saknar dem
Kramat någon: Förmodligen inte

Kysst någon: They whish

 

Vilken.
Tidning läser du:
Jag sitter ju vid datorn, hallåja
Buss åker du oftast: 8:an
Frisyr du har nu: Hästsvans eller slarvig knut
Dag du fyller år: 5 november (samma dag som Tanaka Koki från KAT-TUN :> )

 

Senaste.
Film du såg: Såg andra halvan av Nottin Hill för en stund sen
Sak du stal: Palla stjäla, jag är inte klepto


Blööh för raketer.

Är det bara jag + alla hund/kattägare som tycker att svenska folket borde dra ner på raketerna?

Egentligen är det lite underligt att jag inte gillar raketer någe vidare, de är färgglada och de sprängs. Men de låter ju så jävla högt, kan inte någon fin människa uppfinna ljuddämpare till raketer? En revolutionerande upptäckt liksom.

Jag tror nog att jag föredrar de där asiatiska ballongerna som man tänder på som bara flyter iväg...


RSS 2.0