This is halloween

Åh, jag borde ha sett "Nightmare before christmas" ikväll egentligen, men jag pallade inte. Kom inte ens på det förrän nu ._.

Festen igår var najs, jag var mimmi pigg, Duffy var pirat. Sen fanns det en stypt människa, Jokern, Bob Marley, en ängel med huggtänder, en ninja, en vargman (?), en cowGIRL, två emon, en raggare, en prinsessa och några random knullrufs ;) Vi åt fan fyra kg godis och 1 kg chips, men sen så var vi ju några stycken också. Det var iaf najs, jag älskar att klä ut mig, det är så himla kul!

Ramlade in på någon random blogg idag och såg ett inlägg om hur komersialiserat halloween har blivit, att vi borde fira Allhelgona istället. Jag tyckte att det var ganska vettigt ändå, förutom att allhelgona är i morgon. . .
 Men när jag sedan scrollade ner så såg jag att det bara var någon som tydligen varit ironisk. Tråååk. Halloween är kul, men det är faktiskt tråkigt att ingen firar det som det firades från början.

Ibland undrar jag varför jag har en blogg egentligen, det är ju inte en jävel som läser det. Fast iofs så betyder det att jag kan vara hur knäpp och pinsam som helst och svamla hur mycket jag vill - vilket jag är bra på - utan att någon klagar :)
 Fan vad smart jag är ibland alltså.

Nightmare before. . halloween?

Halloween-fest ikväll DÅRA, med utklädning och allt. Kommer att bli så sjukt jävla kul, jag älskar att klä ut mig, det är typ det roligaste som finns. Okej, kanske inte det absolut roligaste, men det kommer i alla fall med på topplistan. Problemet är bara att jag inte riktigt vet vad jag ska klä ut mig till.. Älva, geisha, docka m.m. är liksom några förslag. Men jag vill vara något coolt, för det är ju liksom coolt.

På tal om halloween så var jag med Halloween igår, och resten av tomebo-gänget. Det ena gänget i alla fall :)

HUR MYCKET ...

HUR MYCKET SKULLE DU KOSTA OM DU VORE TILL SALU?

NATURLIG HÅRFÄRG?
[ ] Rödhårig - 700 kr
[x] Brunhårig - 200 kr
[ ] Blond - 500 kr
[ ] Svart - 100 kr
[ ] Flintskallig - 50 kr
[ ] Annan - 700 kr

NATURLIG ÖGONFÄRG?
[ ] Blå - 1000 kr
[X] Grön - 700 kr

[ ] Grå - 500 kr
[x] Brun - 200 kr
(ljusbrunt i mitten)
[ ] Annan - 100 kr

LÄNGD?
[ ] Över 2 meter - 2000 kr
[x] 160-200 cm - 1700 kr
[ ] 140-160 cm - 1500 kr
[ ] 120-140 cm - 700 kr
[ ] 100-120 cm - 400 kr
[ ] Under 1 meter - 200 kr

ÅLDER?
[ ] 41-60 - 1200 kr
[ ] 31-40 - 1000 kr
[ ] 26-30 - 700 kr
[ ] 21-25 - 500 kr
[ ] 18-20 - 200 kr
[x] 0-17 - 100 kr

ÄR DU?
[ ] Tvilling eller mer - 3000 kr
[ ] Förstfödd - 3000 kr
[ ] Enda barnet - 2000 kr
[x] Mellanbarn - 1000 kr
[ ] Tredje barnet - 1000 kr
[ ] Andra eller sista barnet - 0 kr

DRICKER DU ALKOHOL?
[x] Nej - 4000 kr
[ ] Sällan - 3000 kr
[ ] Bara vid speciella tillfällen - 2000 kr
[ ] Ibland - 2000 kr
[ ] Bara på helger - 3000 kr
[ ] Alla andra dagar - 500 kr
[ ] En gång om dagen - 100 kr
[ ] Flaskan är mitt liv - 0 kr

HUR BRA SYN HAR DU?
[ ] Har glasögon men använder dem inte - 2000 kr
[ ] Inga synfel - 1000 kr
[x] Glasögon - 500 kr
[x] Kontaktlinser - 200 kr
[ ] Opererat - 100 kr
[ ] Går inte att fixa - 50 kr

FÄRG PÅ BILEN? [ÄVEN FÖRÄLDRARNAS BIL]
[ ] Rosa - 20,000 kr
[ ] Mörkbrun - 8000 kr
[ ] Guld - 7000 kr
[ ] Grå - 6000 kr
[ ] Blå - 5000 kr
[x] Vit - 4500 kr
[ ] Svart - 4500 kr
[ ] Röd - 4000 kr
[ ] Grön - 3500 kr
[ ] Silver - 3000 kr
[ ] Lila - 2500 kr
[ ] Gul - 1000 kr
[ ] Orange - 1000 kr
[ ] Rostig - 150 kr
[ ] Ingen bil - 0 kr

SKOSTORLEK?
[ ] 45+ - 3000 kr
[ ] 43-44 - 2500 kr
[ ] 41-42 - 2000 kr
[x] 38-40 - 1000 kr
[ ] 36-37 - 500 kr
 

FAVORITFÄRG? [DU FÅR VÄLJA 4 OLIKA]
[x] Röd - 6000 kr
[ ] Svart - 1000 kr
[ ] Blå - 450 kr
[ ] Brun - 500 kr
[ ] Lila - 2000 kr
[ ] Vit - 4000 kr
[x] Grön - 3500 kr
[x] Orange - 3000 kr
[ ] Gul - 3000 kr
[ ] Rosa - 1000 kr
[x] Annan - 500 kr

ANVÄNDE DU EN MINIRÄKNARE FÖR ATT RÄKNA IHOP RESULTATET?
[ ] Ja - 5000 kr
[ ]  Nej, räknade i huvudet - 10.000 kr
[x] Penna och papper - 20.000 kr
[ ] Bad någon om hjälp - 1000 kr

mmm, 47 100:-

Heart of glass

Blondie kom förbi idag, hon hade blivit utelåst. Lite komiskt att träffa henne för första gången på hur länge som helst, p.g.a. att hon var utelåst. Men vad gör man inte för en polare. Hon var tvungen att ringa sin superblonda lillasyrra som blivit superblond supargangster som var på stan. Men vi kunde i alla fall ta igen lite förlorad tid:)

Fan vad sentimental jag låter ._.

すし

Åååh, morsan hade tänkt göra pasta med scampi till middag idag. Men sen ringde hon och frågade om det var okej att hon köpte sushi istället. . . Jo, jag och Bror blev sååå ledsna, det finns nog inga som hatar sushi lika mycket som oss, det är så hemskt äckligt. Jag tror faktiskt att det är så att vi hatar sushi mest av alla på hela jorden. Inte ens kungen av Sushi-hatar-landet hatar sushi lika mycket som vi gör.

Dis-moi!

Usch vad jag känner mig håglös idag. Jag har verkligen ingenting jag känner att jag vill göra, att det däremot finns en hel jävla massa som jag måste göra orkar jag inte bry mig om, det är för jobbigt. Jag har tre inlämningsuppgifter att göra + att jag måste plugga inför kemi-jeopardy på tisdag efter lovet. Mycket till lov för mig...

Och jag måste sluta äta så jävla onyttigt, Frankrike förstörde mig TT____TT nu är jag typ sockerberoende och så åt jag vitt bröd till frukost. Fast jag måste ju få skylla på att jag var tvungen att smaka på den helt underbara violsylten jag fick med mig hem. Det är fan något av det godaste jag ätit, förutom rosenmarmelad. Inget slår morsans rosenmarmelad. Just därför suger det att bo i norrland, vars fan kan man hitta rosor här? Det finns typ inte.
 De kanske inte tycker om skotrar ._.

en låt som jag hörde inne i en affär i Strasbourg


Éclair <3

Att fara till Franrike var något av det bästa jag gjort på länge. Jag tror fan aldrig jag haft så kul som vi hade på Europapark när vi åkte Silver Star. Det är ju inte alla som kan skryta med att ha åkt den snabbaste, största och brantaste berg-och-dalbanan i Europa. Men jag kan. Heh.

För övrigt så blev jag kär, i éclair. Det är då själva fan att de inte sälja i Sverige! Fast jag fick mig i alla fall en snygg skinnjacka, för mindre än 600 spänn >.0

Gå på rätt sida av vägen.

Sa hejdå till alla idag. Fick till och med en slängkyss från Gamern >w< Måste egentligen stryka en kjol och gå ner i källaren och hämta upp alla vintersaker så jag kan rota fram min basker och någon fin halsduk. Men av någon anledning är jag inte så peppad på det ._. Jag tycker inte om källare, de är konstiga, mörka och läskiga.

Jag kanske ska packa ned katten med mig? Hon får nog plats i resväskan, dessutom tror jag fan att hon skulle trivas däri, så länge man inte stänger den vill säga.

Måste stryka kjolen nu, måste ju hinna packa klart innan imorgon bitti, och jag måste dessutom duscha. Och allt kommer att ta jättelång tid och vara jättejobbigt så det är nog bäst att jag börjar nu på en gång innan jag kvävs av min 'att göra'-lista oO

Wasabi

Jag satt och filosoferade lite medan jag satt och vaxade benen (för första gången). Jag kom fram till en mycket bra slutsats:

- Att vaxa benen är som att äta wasabi.
Det är starkt som fan i ett ögonblick, men sen försvinner det. Ögonen tåras, men man sväljer det, och det försvinner på en gång. Det försvinner så fort att man nästan börjar tvivla på att det verkligen var så det kändes, eller inbillade jag mig bara? Och bara för att kolla så måste man ju självklart prova igen, och igen... och igen. Och vips så har man vaxat klart båda benen :)

Fast det gjorde ont, och det sög. Benen blir inte alls superlena, bara mindre håriga ._. fast det kanske bara är jag som är närmare besläktad med våra avlägsna primatsläktingar än vad en normal människa är..

Ibland alltså!

Ibland hatar jag verkligen att vara tjej. Det SUGER! Inte nog med att vi blir utsatta för all möjlig sexistisk skit och övergrepp, vi har mens. Och som om inte det vore nog; mensvärk. Helt ärligt, ibland vill jag verkligen ta livet av mig. Tror fan aldrig att jag haft så jävla ont i magen. Vaknade klockan tre i natt av att jag hade något så jävulskt ont i magen, woho!

Denna dag som började så perfekt fortsatte lika bra, den superduperfina kjolen jag sett att de ska ha på Gina fanns inte i rätt färg (rosa)! Och den såg inte alls ut som på bilderna ;___; Jag trodde att den skulle vara mjuk och fin, som en riktig ballerinakjol, men den var mycket spretigare i verkligheten..









Vars tog den snygga byggarbetaren vägen?

Helt ärligt, igår såg jag en jävligt snygg byggarbetare vid skolan. Okej, så jättesjukt snygg var han väl inte, men han hade en piercing i läppen, och jag är ju lite svag för piercingar.. Och det är ju inte direkt som att det finns så mycket annat att kolla på ._.

För övrigt så måste jag berätta att jag har den absolut skönaste religionsläraren. Jag trodde att religion skulle vara det värsta ämnet, helt ärligt. Men nu, nu! Wooaaah.. Han är bara helt otroligt cool, fastän han är så otroligt nördig. Fastän han har rutig skjorta och hängslen så är han en skitbra lärare. Han verkligen lever sig in i religionen, som om han verkligen utövade den. helt otroligt.. Annat än vad man kan säga om vår kära fysiklärare >___<''

NAWE!

Jag förstår varför Aniki kommer så bra överens med Tyskan, hon är jättesöt. Och hon är faktiskt jättebra på engelska för att vara tysk, man kan ju annars tro att tyskar rent allmänt är dåliga på engelska men hon är ett undantag isf. Och hon hade presenter med sig. Talesättet går ju
"Den bästa vägen till en mans hjärta är genom magen" men bara man ändrar litegrann så passar det mig med:
"Den bästa vägen till mitt hjärta är genom presenter". Jag kan inte rå för det, jag blir som kakmonstret när jag ser paket... I alla fall, jag fick ett jättefint halsband och en kalender med Tokio Hotel, inte för att jag lyssnar på dem men ändå! Det var bara jättegulligt av henne.
Så jag och morsan bestämde att vi ska köpa något fint åt henne också, typ en västerbottensring. Eller ett armband i lite vikingastil.



.

Boun giorno!

Jag har så jävla mycket att plugga, men jag orkar fanimej inte. Jag vill ha en glass ._. men morsan står nere i köket med snabeldraken i högsta hugg. Jag tror aldrig jag har varit lyckligare över att jag inte är en dammråtta o__o Tydligen så har Aniki inte specificerat sig tillräckligt vad det gäller hämtandet av Tyskan m.m. hon är rätt arg..



Ja, jag gick ner ändå, och jag vågade mig ända fram till frysen och roffade åt mig en päronsplit fort som fan. Och se på fan, jag överlevde. Beställde skolkatalogen också, äntligen. Jag borde ha gjort det för ett bra tag sen men jag har (som vanligt) inte orkat. Och nu känner jag att jag inte orkar det här nå mer.

Ciao bellos!

Ajjabajja

Usch vad jag känner mig slö, jag har jättemycket matte att räkna (ligger ca 7 sidor efter), och jag måste skriva klart den där jävla engelskauppsatsen -__-'' Men jag orkar inte göra någotdera. Från början hade jag värsta ambitionen att jag skulle läsa och se Atonement och sedan jämföra filmen med boken, nu känner jag mig inte lika peppad längre. Har inte ens hunnit halvvägs genom boken och vi ska lämna in arbetet om en vecka ._. Kanske inte riktigt så bra.. Så jag funderar på att göra en Gamer och bara se en intressant film (The Village maybe..?) och skriva om den.

Dessutom, som om det inte vore nog med att vi har biologiprov på onsdag (?) så har vi snart historiaprov och fysik ;____; Helt ärligt, fysik är jobbigt nog som det är, jag behöver inte sämsta läraren med den mest irriterande rösten, det är illa nog som det är ändå. Usch..

Och för att verkligen lyfta upp humöret inför Frankrike-resan nästa vecka så ska vi göra matteprovet där! Jippieee, snacka om att jag kommer kunna slappna av och snacka franska och bara njuta av det fina höstvädret.. hehe... hehe *twitch*



Det är det lilla stället Saverne, utanför Strasbourg, som vi ska till :)

Nostalgi

Har städat järnet idag, känner mig så jävla stolt. Det måste ju vara någorlunda rent imorgon när Tyskan kommer, hon ska ju trots allt sova i mitt rum. Hon kan ju inte precis dela rum med brorsan, det skulle vara lite... konstigt.

Sitter och lyssnar på Viva Forever med gamla goa Spice Girls, så jävla nostalgi. Det känns som att jag är åtta igen >w<
Fan vad gammal jag känner mig ._.

Rain rain go away, come again another day


Typ finaste låten någonsin. Passar dessutom bra till höstrusket
fast jag tycker om regn ._.

Can I ever let this go

Hur kan en person göra en annan så ledsen med bara ord?
Hur kan du göra såhär mot oss? Om det inte vore så synd om dig skulle jag fan bara skrika åt dig..

B&J's

Hoppas jag vinner tävlingen!
























Fantastic six


Come on! Don't be hysterical 
It's the making of a miracle
Everytime they save chicks
The Fantastic 6

Ein zwei drei
Weltpolizei
24/7
From Heaven
They'll be watching over all of us
The international
Professionals


MMM Mango.

Gårdagen var nog så bra som det kan bli. Jag lyckades kämpa mig till ett G+ på konditionstestet och Gamern fick VG. Och eftersom hon vart så himla glad var vi ju tvungna att fira, så jag köpte glass, mango, kakor och grädde. Sen drack vi varm choklad och såg på film.

M. Night Shyamalan är förmodligen en av de bästa regissörerna som finns på denna jord. Helt underbara filmer, allting är så genomtänkt och väl utfört. "Signs" var så sjukt bra, jätteseriös och helt plötsligt kom värsta komiska inslaget. Wunderbar!

Och för att fortsätta på det komiska så såg vi "Evolution", fyfan vad jag saknat den filmen, har inte sett den på åratal. Helt monstruöst rolig, förutom att jag satt och kisade för att jag inte hade några linser på mig, och att jag höll på att somna för att jag var så trött. Men annars var allt perfa!

Och du Hurtbullen, det kommer alltid att vara du och jag. Som galen sektledare har jag rätt till att vara polygamist.

Friday I'm in love.

Kära lilla Das Operhauten, jag är mycket smickrad över dina vackra, välformulerade ord och ska tänka över dem väl. De kommer förmodligen hålla mig sällskap och skänka mig värme under alla de kalla nätter jag ligger ensam i min säng och gråter. Du förstår mina känslor så väl.

Men du har fel angående "GB stilen" det ska visst vara ett bindestreck mellan. I svenskan, till skillnad från engelskan, skriver man alltid ihop ord. Om det inte går att skriva ihop dem vanligt använder man sig av ett bindestreck. Fast annars har du rätt angående Gb-stilen, jag är mycket riktigt supergangster, jag är ganster personifierat. Och dessutom är jag definitvt en bitch, på riktigt.

Men vad ska hända med våran kärlek nu? Det har ju uppstått ett problem, jag kan tyvärr inte träffa någon som inte pratar korrekt svenska, det går bara inte. Detta är ett dilemma på hög nivå, jag tror aldrig att jag har varit så olycklig.
  Jag tror jag ska gå upp skära upp handlederna medan jag funderar över saken.



P.S. Ja Aniki, jag är jättestolt över att du går ut och är social.

Hur kan man inte älska kommentarer?

"du är ett sjukt litet barn, en dag så kommer du att bli en mycket sjuk sektledare, antagligen kommer du att tycka de e najs med bajssex med, du är sjuk, get my point?

o vafan e de med GB stilen? "svennefasoner"? du har grova problem unga dam

annars vart bloggen fin, påminnde om ett a4papper med en massa krussiduller på

Ciao :D
"

Jag måste erkänna att jag känner mig smickrad. Kanske inte över den där delen med bajssex, men det där med sjuk sektledare låter ganska bra ändå. En sjuk människa som styr och ställer över puckade, om inte än mer sjuka människor. Gamern (finfina pseudonymer jag hittar på) sa ju att jag borde hitta på en religion så att hon kunde bli min anhängare. Så visst, vad sägs som en nudelsekt? Alla älskar nudlar.
   Fast jag är faktiskt inget litet barn, jag fyller snart sjutton. Praktiskt taget vuxen ju.

P.S. Du får väl för fan stå för det du säger och inte kommentera anonymt, sötnos.



Kom just på en till sak, eller två egentligen

1. Vadå ett a4 med krussiduller? Var är krussidullerna om jag får fråga?

2. Vad menas med "GB stilen" dels så ska det vara ett bindestreck mellan, och dels så fattar jag faktiskt inte vad som menas. Men det kanske bara är en sjuk bajssexälskande nudelsektsledare som är för knäpp för att förstå något så elementärt.

Det finns två sätt att äta nudlar på..

Eftersom min blogg nu då så väldigt passande heter sadistnudel (jag älskar nudlar + jag är nog lite smått sadist ;> ) så känner jag att jag ska ägna det första seriösa inlägget åt just nudlar:

..Man kan äta dem med pinnar, japanese-style alltså. Väldigt roligt, lite svårt kanske om man är ovan, men som med allting annar så vänjer man sig. Eller så äter man med gaffel och sked. Det ska inte ätas nudlar med några jävla svennebestick (kniv och gaffel), det är nudeltabu numero uno! Och tallriken, jag vågar knappt gå in på tallriksproblemet.
 Ingen jävla svenne-plattallrik, djuptallrik ska det vara ffs!

Så varför, varför har morsan så jävla svårt att få in det i sitt huvud? Varför ska hon alltid anpassa allt efter de där, de där jävla flummiga typerna som inkräktar på vårt familjeliv. Vi hade det fan så bra utan dem, men tydligen inte. Och den där jävla skitungen, Knappen får han heta, fyfan vad jag blir arg. Helt ärligt, det går liksom inte att beskriva i ord. Varje dag, varje måltid, sitter han där mittemot mig och smaskar och bara beter sig allmänt efterblivet. Jag känner nästan för att ringa en läkare och be dem utreda ungens intelligens. Fan, en åttaåring.. nope, nioåring, ska väl för fan kunna ha ett normalt bordsskick? Men tydligen inte.

I mina ögon är man ändå rätt oberoende av sina föräldrar när man går i trean, man kan gå till och från skolan själv, ta reda på sina saker själv, packa ryggsäcken själv. Men alla de här grejerna som gällde när vi var små gäller inte för den här jävla Knappen. Han är som en jävla dekorationsknapp på fel ställe, gör ingen nytta utan bara sitter där tyst och stirrar på en och gör en irriterad.

Hur kommer det sig att morsan inte kan säga åt ungjäveln? Hon har då aldrig haft problem att skälla på folk förut, speciellt inte ungar som inte håller sig inom rimliga normer. Någon gång när hon och jag faktiskt pratade (tro det eller ej, vi pratar faktiskt fortfarande, om skitsaker), så sa hon att hon inte vill/kan säga åt Knappen som hon vill eftersom han inte är hennes eget barn. Nähe, men han ska få alla jävla fördelar? Han ska få sitta och ha ensamrätt på morsan? Dom sitter för fan och håller handen i soffan. Det är bara så jävla vidrigt.
 Morsan är en feg, jävla kättare.

Nystart.

Efter att Hurtbullen nämnt något om att det var synd att jag tog bort min blogg kände jag det där lilla hoppet inom mig, en liten muckla som väckts till liv igen, en muckla jag trodde försvunnit under de inte så fina omständigheterna.

Men nu startar jag om på nytt. Har funderat ett bra tag och äntligen bestämt mig, jag vill fortsätta med bloggandet. Eftersom det blev en jävla massa skit förra gången på grund av min övertaggade morsa så har jag bestämt att det ska vara totalt anonymt från och med nu (därav pseudonymen). Inte för att det gör så stor skillnad när de enda som kommer att läsa det här lix är mina kära små vänner, om de nu orkar.

P.S. Jag har fortfarande kvar s:et ;) ↓

RSS 2.0